1.    Obiectivul competiţiei 

Obiectivul nostru este acela de a promova sportul de anduranţă în general în rândul copiilor. 

2.    Locul şi data desfăşurării competiţiei 

Pensiunea Traian, Lacul Tarnița, jud. Cluj, 27.07.2024  

3.    Probe, distanţe şi categorii de vârstă 

Concurs individual.

250m înot în lacul Tarnița, start din apă și 1,5km alergare pe drum pietruit.

categorii: 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani feminin și masculin

 

4.    Trasee 

 

 Înot

Concurenţii vor lua startul din apa, din zona cozii lacului (Tranziţie) şi vor parcurge distanţa de 250 de metri.  Traseul presupune parcurgerea înot a distanţei de 250 metri, inconjurand balizele de ghidaj.

Alergare

Traseul de alergare are o lungime totală de 1.5 km va fi parcurs în dublu sens, 750m + 750m pe drum forestier umbrit în proporţie de aproximativ 95%.

 

 

 

5.    Temperatura apei şi condiţiile meteo
Dacă apa are o temperatură sub 18 grade, este posibilă înlocuirea probei de înot cu o probă scurtă de alergare respectiv prelungirea probei de alergare existente! 
Costumele de neopren sunt recomandate daca temperatura apei este sub 25 grade. 

6.    Condiţii de participare 

Prin semnarea declaraţiilor pe proprie răspundere și prin completarea formularului de înscriere, participanţii se obligă să respecte prevederile acestui regulament.

7.    Înscrierea 

Înscrierea participanţilor la competiţie  se va face pe propria răspundere, organizatorii neasumându-şi nici o răspundere privind starea de sănătate a participanţilor la competiţie. 

8.    Taxa de înscriere 

Proba pana in preziua evenimentului la fața locului
Orca Kids Aquathlon 50lei 100lei
Orca Kids Swim -  

 

Taxa de înscriere nu se returnează în cazul neparticipării! Este în schimb permisă cedarea înscrierii în favoarea unui alt concurent, cu excepția săptămânii premergătoare competiției.

Înscrierea este validă doar după achitarea taxei. Taxa se achită doar cu cardul bancar. Validarea se face automat în sistem după plată.

9.    Program

 8.00 -> 9.30 ridicare kiturilor de concurs, ridicarea chip-urilor
8.15 - deschiderea tranziţiei
9.00 - sedinţa tehnică
10.45 - inchiderea tranziției
11.00 - startul pentru înot
14.00 - premierea
 

 

10.    Premii

Premierea copiilor se va face pe categorii de vârstă și sexe. Copiii premiați vor urca pe podium și vor primi o diplomă de participare.

 

ATENTIE! Premiile se dau la fața locului în cadrul premierii desfășurate conform programului anunțat. Premiile se dau în momentul anunțării numelui, fie persoanei direct, fie unui împuternicit. Nu putem onora cereri de distribuire a premiilor ulterior pentru persoane care nu au fost prezente la premiere, deoarece premiile neridicate se dau pe loc altor concurenți prezenți.

11.    Observații 

/

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI