Ediția a 7-a, 26 august 2023

Cel mai spectaculos traseu de triatlon din Romania

Rezultate live 2023

Felicitari tuturor participantilor editiei a 7-a! Persoanele care au facut poze sau filmari sunt rugate sa ni le trimita prin incarcare pe wetransfer.com pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va multumim!

Filmul editiei trecute

 

În 26 august 2023 te aşteptăm la a șaptea ediție a Triatlonului Beliş, desfăşurat în zona lacului Beliş. Împreună cu maratonul de Înot Beliş, evenimentul face parte din seria de evenimente ENDURACE powered by Fortech, organizate de Clubul de înot şi triatlon ORCA alături de Fortech.

 

Zona in care se desfasoara concursul se afla langa barajul Lacului Belis - Fantanele, o zona superba cu deschidere spre lac. Zona de tranzitie se afla cateva trepte mai sus de lac. Probele de inot incep cu start din apa si parcurg cate o bucla de 1000m respectiv 1500m in apa placuta si limpede a lacului. Traseul de ciclism incepe cu urcare spre Balcesti dupa care parcurge o zona valurita prin padure, pe un asfalt foarte bun. Ciclistii de la proba lunga vor cobori in viteza spre Rachitele, pe un segment de drum inchis circulatie. Zeci de km mai tarziu vor vizita Valea Fericirii si se vor bucura de urcari abrupte intr-o zona cu priveliste superba. Proba de alergare  parcurge un traseu ce urca deasupra Complexului Belis-Fantanele intr-o zona cu vedere de ansamblu asupra lacului.

Proba lunga
- Inot: 1500 metri
- Ciclism: 67 km cu 1300 m diferenta pozitiva de nivel (asfalt)
- Alergare: 12 km cu 400 m diferenta pozitiva de nivel (asfalt + trail).

Proba scurta
- Inot: 1000 metri
- Ciclism: 30 km cu 550 m diferenta pozitiva de nivel (asfalt)
- Alergare: 6 km cu 200 m diferenta pozitiva de nivel (asfalt + trail).

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI